om gänget

Än så länge är vi 3 pers. som är motor galna. Kricka: Kristoffer är född 1993 och är intresserad av motorer och mek. han kör cross och utbildar sig till bil mekaniker. Rasse: Rasmus är född 1994 och är intresserad av mek men inte inriktad på motorer. är utbildad co-driver. går på vretagymnasiet inriktning maskin. han som äger Taunusen Robin. Robin är född 1992 och är inte jätte intresserad av att meka men gillar att se saker förändra sig och får sina ryck och tar tag i saker. sitter mest vid datan och har inget arbete.

söndag 20 februari 2011

"Ringeby-rostlagning@hotmail.com.."


Som ni kanske fattat så är det rost som lagas just nu i "svinhuset". Det är Taunusen och även krickas cross buss som fått sig lite kärlek!

Vi kan även berätta att vi fått en svetts som tyvärr är lite DEF. med inställning av trådmatning. men vi hoppas på att rasses pappa kan försöka få fram vad som kan ligga bakom det mystiska problemet inom kort. det går att svettsa men skulle vara ännu bättre med lite mindre styrka!


Bild på Fin maskinen ;)


Cross bussen, var typ en burk spackel där det är ett hål på bilden.


Kapning.. men sen ska ju biten passa med.. det gör den oftast om man mäter rätt! men det hade inte Kricka gjort men..


... Men laga rost är något Kricka kan jäkligt bra så i slut ändan blev det kanon iaf! nu ska det målas lite spacklas o sen e det klart för lack!


Även rasse har kapat lite till taunusen.


Början till en balk i skuffen!


Balk svettsning! ganska nöjd ändå. (har inte svettsat så mycket mag/mig innan!


Vid bockningen. Bra vid första försöket, (lite otroligt :S) funderar på att lägga förstärkning innanför eller utanför men tror inte det behövs dock.


Lite dålig bild men där balken slutar, ganska nöjd!


Balkens slut :)


Balken igen, lite bättre vy. xD


Lyckades även bocka till en bit till det snygga hålet i skärmen..


Som tyvärr slog sig och blev inte så bra men vad ska man förvänta sig de första bitarna ? tillräckligt mkt spackel så blir det säkert bra xD

När vi tog fika paus så passade vi på att drömma lite tyvärr har fick vi ingen bild på vår fina ritning men den kommer imorn. Mer rost ska förhoppningsvis bli åtgärdad imorn! :D

Posted by/ Rasmus Harrström

2 kommentarer:

  1. Ser ju gött ut sparris :D En bit kvar till slutet dock ;)// Din exsambo

    SvaraRadera
  2. Ja det e ju som sagt en bit kvar men det blir nog bra på sitt eget sätt xD

    SvaraRadera